ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Παπαστράτος: Νέες θέσεις εργασίας

Στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου μετασχηματισμού της για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο, η Παπαστράτος ανακοινώνει, σταδιακά από το Δεκέμβριο του 2020, ενενήντα νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνετε και εσείς μέρος της ομάδας μας, σε αυτή την κοινή πορεία όλων μας #prostokalytero.

Έχοντας ως οδηγό την επιστήμη, η Παπαστράτος ξεκίνησε το 2017 τη μακρόχρονη διαδικασία ριζικού μετασχηματισμού της. Από σημαντικότερη καπνοβιομηχανία της Ελλάδας (θυγατρική της Philip Morris International, της μεγαλύτερης καπνοβιομηχανίας στον κόσμο) σε μια εταιρεία επιστήμης και τεχνολογίας με ανατρεπτικό όραμα για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο.

Κάθε σημαντική αλλαγή, όπως αυτή που επιχειρούμε μετασχηματίζοντας όλο το επιχειρησιακό μας μοντέλο, συνοδεύεται από μεγάλες ευκαιρίες. Παρέχουμε συνεχείς ευκαιρίες εξέλιξης στο πλαίσιο ενός βραβευμένου εργασιακού περιβάλλοντος που έχει σταθερά στο επικεντρο τον άνθρωπο, έχοντας σε υψηλή προτεραιότητα θέματα ισότητας των φύλων, διαφορετικότητας και συμπερίληψης.

Η εταιρεία δεν σταματά να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της και έτσι, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσής της αλλά και λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών παραγωγής, από τον Δεκέμβρη του 2020 η Παπαστράτος ανακοινώνει σταδιακά τη δημιουργία 90 νέων θέσεων εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την επαγγελματική απασχόληση στη χώρα μας.

Οι τρέχουσες διαθέσιμες θέσεις απασχόλησης είναι:

-Manager Planning & Reporting Remote Operations (Temporary Position), Consumer Department

Στο πλαίσιο του ρόλου σας θα έχετε την ευθύνη για τη δημιουργία και εξέλιξη ενός ολοκληρωμένου τρόπου μέτρησης και παρακολούθησης των στατιστικών όλων των επαφών των πελατών IQOS με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης, τον συντονισμό των ενεργειών ώστε να υπάρχει ακριβή πρόβλεψη των επερχόμενων όγκων κλήσεων και τη διασφάλιση του σωστού αριθμού των λειτουργών στο κέντρο εξυπηρέτησης ώστε η λειτουργία να γίνεται με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Mπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ

*Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

-Manager Communication & PR, Communications Department 

To τμήμα Επικοινωνίας έχει ζωτική σημασία στο πλαίσιο του όραμάτος μας να οικοδομήσουμε ένα μέλλον χωρίς καπνό τσιγάρου. Γίνε μέρος της ομάδας μας και θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τις ικανότητές σου βρίσκοντας καινοτόμους τρόπους για να επικοινωνήσουμε έναν από τους πιο αξιοσημείωτους εταιρικούς μετασχηματισμούς στον κόσμο. Μια πρόκληση με τη δυναμική να μεταμορφώσει την καριέρα σου. Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Τρίτη 02/03.

*Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

- Production Operators, Operations Department

Εξασφάλισε τη συνεχή λειτουργία της γραμμής παραγωγής, εντόπισε και επίλυσε δυσλειτουργίες προκειμένου να πετύχεις τους παραγωγικούς στόχους και ανέλυσε τα προβλήματα του εξοπλισμού, με τη χρήση εργαλείων επίλυσης προβλημάτων, με σκοπό την εύρεση αντιμέτρων σε ένα περιβάλλον που σου επιτρέπει να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου. Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ  έως και Παρασκευή 12/02.

*Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

-Retail Developer (Temporary Position - Location Thessaloniki), Commercial Department

Ως μέλος της indirect retail ομάδας μας θα βρεθείς στην  πρώτη γραμμή του συνολικού μας μετασχηματισμού. Μια συναρπαστική εμπειρία στο πλαίσιο της οποίας θα κληθείς να διασφαλίσεις τη σωστή λειτουργία των καταστημάτων και τη σωστή διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού της ομάδας προκειμένου να πετύχεις τους στόχους και να μεγιστοποιήσεις την εξυπηρέτηση και την συνολική εμπειρία του καταναλωτή. Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ.

*Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

- Brand Content Manager, Commercial Department

Γίνε και εσύ μέλος του τμήματος Marketing και ενίσχυσε την εικόνα του Brand σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια. Με όπλα την δημιουργική σου σκέψη, την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την δημιουργία περιεχομένου θα συμβάλλεις στον στρατηγικό σχεδιασμό, την ανάπτυξη μιας ιδέας για ένα project και στη δημιουργία μίας καμπάνιας. Μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Κυριακή 07/02.

*Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

-Talent & Organizational Development Manager EU South East, People & Culture Department

Στο πλαίσιο του ριζικού εταιρικού μετασχηματισμού μας ο ρόλος του People & Culture είναι κομβικός σημασίας. Σκοπός μας είναι να διαμορφώσουμε τη νέα μας πελατοκεντρική κουλτούρα, και να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες μέσα από διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας για ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου. Αν διαθέτεις ηγετικές ικανότητες και μπορείς να εμπνεύσεις τους γύρω σου, μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Παρασκευή 05/02.

*Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

Διαβάστε ακόμα